Συνέντευξη με την ιδιοκτήτρια του Brandshop στην Αγία Νάπα

Συνέντευξη με την ιδιοκτήτρια του Brandshop στην Αγία Νάπα

Maria Moleski Hadjichristou

H Cyprus Alive μίλησε με την διευθύντρια του Brandshop κυρία Μαρία Μολέσκη Χατζηχρίστου και σας παραθέτουμε τη συνέντευξη για να μάθετε περισσότερα για το όμορφο κατάστημά της στην Αγία Νάπα.

1. Κυρία Χατζηχρίστου, πότε ιδρύθηκε το κατάστημά σας;
Λειτουργεί από το 2012.

2. Τι προσφέρει το κατάστημά σας;
Στο Brandshop θα βρείτε Ανδρικά και Γυναικεία Ρούχα από γνωστούς οίκους μόδας, τσάντες, ζώνες, δερμάτινα είδη, είδη θαλάσσης και μαγιό. Η μπουτίκ μας είναι το κατάλληλο μέρος για να βρείτε όλα τα τελευταία είδη μόδας, καθώς έχουμε μεγάλο πάθος και αφοσίωση στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

3. Πού βρίσκεται το Brandshop;
Το Brandshop βρίσκεται στην Αγία Νάπα στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Νισσί.

4. Τι κάνει το κατάστημά σας να ξεχωρίζει και να διαφέρει από άλλα;
Η εξυπηρέτηση των πελατών μας κάνει το κατάστημά μας να είναι στην πρώτη επιλογή τους για μάρκες όπως: Versace, Valentino, Desigual, Tom Tailor, Pierre Cardin, EDWARD jeans, C-THROU, Be-You, Exstasy, Extyn, Linen. Συνεχώς εμπλουτίζουμε τη μπουτίκ μας με νέες συλλογές που συνδυάζουν κομψότητα και κορυφαία ποιότητα σε είδη ένδυσης, αξεσουάρ, τσάντες και παπούτσια. Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός με το δικό του μοναδικό στυλ, φροντίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να τους προσφέρουμε αυτό που ψάχνουν.

5. Μελλοντικοί Στόχοι;
Προϊόντα υψηλής ποιότητας, μόδας και στυλ!

Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Χατζηχρίστου. Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο, είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα μείνει πολύ ευχαριστημένος με την υψηλής ποιότητας προϊόντα σας.