Βασίλης Λέκκας
"με ξύλινα και χάλκινα"
Η φιλαρμονική ορχήστρα της Μέσα Γειτονιάς συνεχίζει και φέτος να διοργανώνει τις επιτχυμένες συναυλίες με καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές.
Η παράσταση με τον τίτλο «με ξύλινα και χάλκινα» παρουσιάζει τον Βασίλη Λέκκα να ερμηνεύει ρεμπέτικα τραγούδια μεγάλων κλασικών συνθετών αλλά και τις δίκες του επιτυχίες. Στην παράσταση επίσης συμμετέχει η Έλενα Γιαννάκου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές του Βασίλη Λέκκα και όχι μόνο.
Θα πραγματοποιηθεί μια παράσταση, στην Λεμεσό συγκεκριμένα στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο που θα τον φιλοξενήσει για μια βραδιά στις 28 Μαρτίου η ώρα 20:30.
Είναι μια παράσταση που θα μας χαρίσει μια υπεροχή βραδιά με πολλές ευχάριστες συγκίνησεις που μόνο η ποιοτική μουσική μπορεί να μας χαρίσει.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της παράστασης την έχει αναλάβει ο Βάσος Αργυρίδης.
- Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25377277
- €15 / €10 (φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες)
- Εισιτήρια προπωλουνται στα ταμεία του θέατρου και OnLine στην ιστοσελίδα www.soldoutticketbox.com.
Φωτογραφία: soldoutticketbox.com