Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας με οχήματα στη Λευκωσία κατά των μέτρων.
Sunday 03/01/2021

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας με οχήματα στη Λευκωσία κατά των μέτρων.

Σε επιφυλακή η Αστυνομία (video)

Πορεία οχημάτων από πολίτες που διαμρτύρονται κατά των μέτρων – Σε επιφυλακή η Αστυνομία στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία στη Λευκωσία, μετά από πληροφορία ότι μεγάλος αριθμός οχημάτων –πέραν των 200 σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση- συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του ΓΣΠ και ξεκίνησαν πορεία στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Πληροφορίες ενώπιον των αρχών αναφέρουν ότι πρόκειται για πρόσωπα τα οποία τάσσονται ενάντια στα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την πανδημία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέλη της δύναμης βρίσκονται ήδη επί ποδός, ενώ έχουν ήδη ληφθεί αυξημένα μέτρα σε χώρους, οι οποίοι είχαν αναφερθεί το προηγούμενο διάστημα σε αναρτήσεις συγκεκριμένων προσώπων και τέθηκαν ενώπιον των αρχών.

Δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν κινητοποιηθεί και στην περιοχή όπου βρίσκεται το Προεδρικό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η πορεία των διαμαρτυρόμενω θα καταλήξει εκεί.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ όπως φαίνεται σε βίντεο που έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο από μερίδα διαμαρτυρόμενων, ήδη προκλήθηκε ένταση κάποια στιγμή μεταξύ διαμαρτυρόμενων και μελών της δύναμης.

Δείτε εικόνες όπως αναρτήθηκαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από τους ίδιους τους διααμαρτυρόμενους.

Σημειώνεται ότι η πορεία ήταν προγραματισμένη.