Μια μεγάλη κόκκινη καρδιά εμφανίστηκε στην Πάφο
Monday 23/05/2022

Μια μεγάλη κόκκινη καρδιά εμφανίστηκε στην Πάφο

Η Καρδιά του Baracas Lounge και τα μαγευτικά ηλιοβασίλεματα!

 
Ένας θρύλος λέει ότι ο ήλιος και το φεγγάρι ήταν πάντα ερωτευμένοι αλλά δεν μπορούσαν ποτέ να είναι μαζί επειδή το φεγγάρι ανεβαίνει μετά το ηλιοβασίλεμα και ο ήλιος μόλις την αυγή. Έτσι ο Θεός δημιούργησε την έκλειψη ως απόδειξη ότι δεν υπάρχει αδύνατη αγάπη.
 
Τι πιο όμορφο από το να απολαμβάνεις ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα με τον άνθρωπο που αγαπάς, κρατώντας τον από το χέρι, ή απλά ακουμπώντας πάνω στον ώμο του;
 
 
Και επειδή εκείνη τη στιγμή το μόνο που χρειάζεσαι είναι ηρεμία, χαλάρωση, ένα δροσιστικό ποτό και να βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, όπου ο ήλιος χάνεται κυριολεκτικά μπροστά στη μύτη σου!
 
Το Baracas Lounge βρίσκεται σε μια καταπληκτική τοποθεσία στα παράλια της Χλώρακας μεταξύ του Laura και Azia Hotel.
 
Μοναδικό περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση και πανέμορφο ηλιοβασίλεμα! Πρόκειται για ένα lounge café-restaurant, υψηλών προδιαγραφών, κτισμένο στην άκρη της θάλασσας πάνω σε έναν γκρεμό, τον Πάρακα (εξ ου και το όνομα), από όπου προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να απολαύσουν εκπληκτική θέα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.
 

Το ηλιοβασίλεμα στην Κύπρο είναι αδιαμφισβήτητα μαγευτικό και ειδικά αν έχεις την τύχη να βρεθείς στα δυτικά παράλια του νησιού, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, βλέποντας την τεράστια μπάλα με τις ζεστές αποχρώσεις να βυθίζεται αργά και βασανιστικά στη καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Όσο ποιητικό κι αν μοιάζει αυτό που μόλις διάβασες, το θέαμα που θα συναντήσεις είναι σίγουρα ακόμα πιο εντυπωσιακό από κάθε περιγραφή που ενδεχομένως έχεις διαβάσει.

Ο ουρανός που «ζωγραφίζεται» με αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου, κάνει το σκηνικό να μοιάζει με καρτ ποστάλ.