Συνέντευξη με την ιδιοκτήτρια του Beau Ideal Holistic Beauty

Συνέντευξη με την ιδιοκτήτρια του Beau Ideal Holistic Beauty

Ανδριάνα Χριστοφόρου

Η Cyprus Alive μίλησε με την ιδιοκτήτρια του Beau Ideal Holistic Beauty κυρία Ανδριάνα Χριστοφόρου. Διαβάστε τη συνέντευξη παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το υπέροχο ινστιτούτο της στη Λάρνακα.

1. Κυρία Χριστοφόρου, από πότε λειτουργεί το ινστιτούτο σας;
Ως Beau Ideal Holistic Beauty λειτουργούμε από το 2020.

Προηγουμένως λειτουργούσα τη δική μου επιχείρηση στα Λιβάδια Λάρνακας για 14 χρόνια ως Άντρη Χριστοφόρου Ινστιτούτο Αισθητικής, ενώ ταυτόχρονα για 10 χρόνια (2006 -2016), δίδασκα σε 2 κολέγια, στο CDA College & στο Atlantis College.

2. Τι προσφέρει ινστιτούτο σας;
Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι είμαστε εκπρόσωποι της Biologique Recherche. Η εταιρεία για περισσότερα από 40 χρόνια ακολουθεί τη μοναδική της μεθοδολογία που βασίζεται σε μια κλινική και εξατομικευμένη προσέγγιση στη φροντίδα του δέρματος. Στο Beau Ideal Holistic Beauty μπορούμε να σας προσφέρουμε θεραπείες που αφορούν το πρόσωπο όπως: ακμή, πανάδες, λείανση ρυτίδων, αλλά και θεραπείες για το σώμα σας όπως: σύσφιξη κυτταρίτιδας;, laser, αποτρίχωση, μασάζ και ρεφλεξολογία.

3. Που μπορούμε να βρούμε το Beau Ideal Holistic Beauty;
Το ινστιτούτο μας, βρίσκεται στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην οδό Κλεάνθη Καλογερά.

 

4. Τι κάνει το Beau Ideal Holistic Beauty by Andriana να ξεχωρίζει και να είναι μοναδικό σε σχέση με άλλα;
Τα προϊόντα της εταιρείας Biologique Recherche που χρησιμοποιούμε είναι παγκόσμιας αναγνώρισης.

Σε συνδυασμό με τις θεραπείες προηγμένης τεχνολογίας και τις τεχνικές χαλάρωσης μασάζ των μυών και του σώματος γενικότερα.

Έχουμε εμπειρία 23+ χρόνων και η έγνοια μας είναι πάντα ο πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος, να χαλαρώνει και να αναδεικνύεται η φυσική του ομορφιά. 

5. Έχετε κάποια μελλοντικά σχέδια που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας;

Ναι, η συνεχής μάθηση για καινούργιες τεχνικές και θεραπείες είναι πάντα η προτεραιότητά μας. 

Ευχαριστούμε πολύ κ. Χριστοφόρου. Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο και είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας θα είναι πολύ ευχαριστημένοι με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε.